drie keer beledigd in tien dagen

ik nam een oude bekende aan om overdag mijn huis te bewaken voor veertien dagen, nadat er fors was ingebroken. In die veertien dagen zou mijn bovenverdieping extra beveiligd worden. Na een week vroeg mijn werknemer opslag, (belediging nummer een) ik vond dat iets te vroeg, wilde wel nadenken over het aanpassen van het loon na de afgesproken veertien dagen. Dat vatte hij op dat ik al een vervanger had gecontracteerd, en dat vond ie niet rechtdoorzee van mij. Ik had nog helemaal geen vervanger en vond het op mijn beurt een belediging. Belediging nummer twee.

Vandaag vertelde hij mij dat mijn nachtwaker hem had gevraagd hoeveel ik ga betalen voor de uren beveiliging tussen 16 en 21 uur. Ik antwoordde hem dat als mijn nachtwaker dat wil weten, hij het me zelf wel zal vragen.

Acht uur later kwam mijn nachtwaker zijn paard brengen. Ik bracht hem bij mijn oude bekende en sloot eea even kort: Volgens mijn oude bekende heb jij nachtwaker van mij een vraag aan mij, maar ik geloof dat helemaal niet dat jij wil weten hoeveel ik betaal voor de beveiliging tussen 16 en 21 uur

Mijn oude bekende ging door het lint en zegt niet meer zijn arbeidskontrakt bij mij uit te dienen. We zullen zien.

Dit bericht werd geplaatst in straatbeeld. Bookmark de permalink .

2 reacties op drie keer beledigd in tien dagen

  1. Appelvrouw zegt:

    d’r komt nog heel wat kijken bij bezit.

    • dat is natuurlijk waar, maar het verhaaltje gaat ook op als ik hier in een huurhuis zou wonen, ze probeerden niet zozeer het huis te jatten, maar de dingen die er instaan. Een heel oude loodzware tv lieten ze staan, het strijkijzer niet, de pc wel, de weegschaal niet..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s