leve Inez Weski!

waar eindigt het recht van de machtigen, waar begint het recht van de machtelozen

Zij is er weer, een jaar lang heb ik niet mijn broer in België gevraagd om haar voor 18.00 uur een hart onder de riem te steken.

Vandaag maakte het Algemeen Dagblad het mogelijk dat zij me via een video persoonlijk gerust stelde, zij is ongebroken

Als geen ander weet zij uit te leggen hoe een enkele officier van justitie haar geen rol als kroongetuige kan aanbieden, maar twee wel.

Twee officieren van justitie vormen een groep, weliswaar een kleine groep, een kleine organisatie die zich kan ontpoppen als criminele organisatie.

Een enkele officier van justitie die haar een rol als kroongetuige aanbiedt wordt daarna prompt gezien als een lonely wolf met een tijdelijk verhoogde suikerspiegel in zijn bloed, helaas niet adequaat vastgesteld. Het gesprek zou niet eens zijn begonnen door Inez Weski.

Nu brak ze het gesprek af na vijftien minuten, leve Inez Weski!

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op leve Inez Weski!

  1. Dhyan zegt:

    Het laat weer eens zien hoe slecht de mens beschermd is tegen de staat. Dat zelfs een advocaat geïntimideerd wordt om voor deze staat te spioneren. We waren allemaal, gedurende de koude oorlog, jaren lang zo bang om onder een Russisch regime terecht te komen, terwijl we er al lang onder leefden en nog leven. Je zult je zelfs maar ongewild in de picture spelen door een verkeersongeval te veroorzaken en je wordt door justitie geïntimideerd en gecriminaliseerd.

Plaats een reactie