vanwege Jorge Luis (2)

hij is niet moeders mooiste en gebruikt daarom effectief zijn glimlach. Twee jaar geleden was ie een spillebeen maar nu is hij aangegroeid en zijn kracht is indrukwekkend, ik schat hem 21. Hij draait een zwaar verzet bergop a la Jan Ullrich en op het vlakke laat hij regelmatig zijn achterste zien, gaat kopwerk niet uit de weg en is daarom geliefd in menig peleton omdat hij het heel lang volhoudt: een diesel.

Hij kijkt iets meer gereserveerd naar de buitenwereld dan twee jaar geleden, maar ik mag hem erg. Ondanks zijn vele kopwerk denk ik dat hij intelligent is.

Bij het verzamelen bij de ploegleider op de eerste dag was hij er als eerste, maar het wisselen van de klikpedalen van zijn geleende fiets lukte van geen kanten, hij werd daarover aangesproken door de ploegleider: dat hij eea al een dag eerder had kunnen doen. Daar bleef hij stoïcijns onder.

Tien minuten voor de start had hij het probleem geklaard, reed vervolgens in de eerste vijftien kilometer lek, kreeg een nieuw wiel van ons maar het peleton was al gevlogen. Even later reed hij wéér lek en maar toen was er geen ploegleiderswagen of motor in de buurt.

Aan de meet finishte hij keurig in het peleton en dat heeft met zijn intelligentie te maken en met het parkours van de eerste etappe.

Dit bericht werd geplaatst in straatbeeld. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s