een heterdaadje

mijn lunchrestaurant heeft aanpalend een hotel en precies aan de andere kant een gebouw met een conferentiezaal. Ruime condities dus voor allerlei aktiviteiten waaronder seksuele uitspattingen van de directeur met zijn secretaresse. Tellingen van mij op de zondag, de dag waarop geliefden elkaar aanraken wijzen uit dat de geliefden meestal elkaar eerst aanraken en dan daarna uitgebreid gaan lunchen of cenarren. Dat is dan met jouw offisjeele geliefde en vandaag is het pas dinsdag en hij van haar is aan tafel nog errug druk met zijn belangrijke werk via zijn telefoon, zodanig dat zij ook noodgedwongen toevlucht zoekt tot haar smartphone.

Dan wordt zij gebeld, zodanig dat ze opstaat van het tafeltje, dat valt zelfs hem op, en tussentijds slokjes neemt van haar drankje om niet meteen te hoeven antwoorden, gebaren maakt naar haar directeur en de lunchroom verlaat om buiten met meer rust te kunnen telefoneren. Pas na zeven minuten komt zij terug met alarmerende berichten die ze deels in het oor fluistert van haar directeur. Ze wenken met armgebaren het personeel om de rekening maar lopen alvast via de kassa richting de uitgang, zij grist nog snel haar bord met haar lunch mee om in te laten pakken, je hoeft hier niet een smoes te gebruiken van de hond of mijn man belde.

Ik denk dat ze ook het dessert in het hotelbed hebben afgezegd. De paniek heeft heel duidelijk toegeslagen, hopelijk vanwege zijn kinderen die erbij zijn betrokken. Ik heb geen last van Schadenfreude, het is denkbaar dat zij samenspeelt met haar echtgenoot en uit is op een afkoopsom nog voor hij is klaargekomen.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s