dialogen

Schat ik had zojuist contact met Air France voor een wijziging van ons vluchtschema, het antwoord sturen ze naar jouw e mailadres. Zijn schat Linda fronst haar wenkbrauwen alsof ze geen weet heeft van een vluchtschema dat ook nog eens gewijzigd kan w….hij onderbreekt haar fronsen: wat ik zeg, het antwoord sturen ze naar jouw e mailadres.

Linda zijn schat doet er het zwijgen toe en vraagt mij of ik koffie wil of een glas witte wijn?

2 H. brengt 2 november zijn geliefde Wilma naar het vliegveld voor een reis naar Nederland. “we komen dan van het strand, en ik heb zin om jou daarna op te zoeken in J. Ik: “blijf je dan slapen?” Ja, als dat zou kunnen graag! Ik: “Nu heb ik net een voorstel van Linda om haar die middag te bezoeken, heb je zin om met mij mee te gaan naar Linda?” Jazeker! Ik: “okee, vraag ik eerst even Linda of zij dat ook ok vindt”

3 Op weg in mijn bolide naar Linda vraagt H. aan mij: Denk je dat we blijven eten bij Linda? Ik: “Nee, en ik denk dat je dat vanochtend ook al wel van Linda hebt begrepen.

4 Wilma, jan vraagt of ik die woensdag met hem mee ga naar Linda. Wilma: “maar dan moeten we wel veel eerder naar het vliegveld want anders ben je veels te laat terug daar bij Linda.

5 Linda mailt jan: Jij zou met H, dinsdag 1 november bij mij komen, maar dat kan niet door gaan, ik was het vergeten en moet die dag een gast ophalen uit Masatepe, geef je aan welke andere keer je kunt, dan helaas zonder H.?

6 Ik: is dat B vd M die je gaat ophalen? Voor mij mag die er ook bij zijn hoor, maar H. en ik komen pas de volgende dag op woensdagmiddag 2 november, ik weet niet of B vd M wel zo lang blijft bij jou.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s