DWDD is een goor programma in 2017

“op de snijtafel” een programma van de VPRO liet dat al eerder overtuigend zien. Een artikel in de nederlandse Volkskrant afgelopen week verwees naar een aflevering van DWDD in 2017, naar aanleiding van de huidige Metoo.kwestie in Belgieje.

Tafeldame was Hanneke Groenteman die solliciteerde naar een forse bos reetveertjes door te stellen dat ze niet jong en mooi is. De reaktie was voorspelbaar, maar ze bleef volharden dat ze zo verschrikkelijk moe was van die Metoo.verhalen.

DWDD zou DWDD niet zijn als ze risico zouden nemen, het is daarom dat ook Wilma de Rek en Jessica Durlacher aan tafel zitten, ik schat ze in op rond de vijftig jaar.

De ook aanwezige, fraai pigmentverwende dame, ik ken haar naam niet, ik schat ze in op vierentwintig jaar, aanklaagster van de tiepes als Weinstein, ziet de bui al hangen en kuist flux haar teksten: tegen Wilma de Rek, Jessica Durlacher (Weinstein is gelyncht) en Hanneke Groenteman, hierna WdR, JD en HG is het moeilijk kersen eten, en dan is er nog de vraag welke opstelling Matthijs van Nieuwkerken (MvN) kiest.

Twee heren verder ook nog aan tafel, Vermeersch hoofdredakteur van de NRC, maar die is er vooral om over de bende van Nijvel te gaan praten en een meneer die ooit een blauwtje heeft gelopen bij een dame tiepe WdR en JD, diep medelijden bij laatstgenoemden.

Oja en ook nog Herman van Veen die zich kompleet verre houdt, en ook mag houden van MvN van het onderwerp van gesprek en zo de onpartijdige kunst zo goddelijk hemelhoog kan houden, erg lullig voor Willem Wilmink die hij daarmee ook te kakken zet zonder dat die zich kon verdedigen.

De fraai pigmentverwende dame van vierentwintig, in principe concurrente van WdR, JD en HG deed een wanhoopspoging.

In het gesprek tot op dat moment was men overeengekomen dat twee tot negen procent van de Metoo.verhalen vals zijn, en dus leiden tot een onterechte beschuldiging van piemeldragers. In een soort paniek, opnieuw zorgvuldig geprogrammeerd door de redaktie van DWDD stelde zij:

Maar het is toch van de zotte dat die enkele slachtoffers opwegen tegen de honderden slachtoffers van Weinstein?

Matthijs van Nieuwkerken liet een stilte vallen: zie hier, ook een fraai pigmentverwende dame van vierentwintig kan zich zowaar ontpoppen als het domme blondje

(dit speelt in 2017, toen BLM nog niet speelde, de redaktie van DWDD was in 2017 ook al politiek korrekt. Maar het is erger: zij bepalen ook wat morgen politiek korrekt is, als we niet op onze tellen passen)

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s