Armin Laschet, kandidaat-kanselier voor de CDU

In Bonn is Zarifa Ghafari, vrouwenrechtenactiviste maandagavond 23 augustus aangekomen uit Afghanistan. Ze werd ontvangen door Armin Laschet, kandidaat-kanselier voor de CDU in Duitsland. Volgens hem moet de internationale gemeenschap zich het lot van de vrouwen in Afghanistan aantrekken, en de taliban onder druk zetten.

eerste frons: is dat niet precies wat de laatste twintig jaar heeft gefaald, zodanig dat Zarifa Ghafari heeft moeten vluchten?

Lashet vervolgt: “en we moeten de komende dagen zoveel mogelijk vrouwen helpen om het land te verlaten”

tweede frons: is dat niet erg vervelend voor het kleinere aantal vrouwen dat dan achterblijft? Is het handig om de keuze te maken vooral de niet-feministische vrouwen achter te laten?

Twee vragen: is Lashet net als onze Sigrid Kaag ook een beetje overvallen door het vredesaccoord met de taliban? En wat vindt GroenLinks, denken zij de niet-feministische afghaanse vrouw wel in Nederland succesvol om te turnen?

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

6 reacties op Armin Laschet, kandidaat-kanselier voor de CDU

  1. Dhyan zegt:

    Ik vind dat geleur met mensen over de wereld maar niks. Als je terug kijkt in de geschiedenis is het overal wel een keer erg hard en zwaar geweest ergens, moesten mensen onnoemelijk lijden. Hebben we dan wellicht niet collectief gewoon die pijnlijke ontwikkeling door te maken die we voorgeschoteld krijgen of moeten we elke vlinder bevrijden door hem uit de cocon te helpen?

  2. Dhyan zegt:

    dan laat ik mijn reactie daar ook maar achter.

  3. Dhyan zegt:

    Oh ik heb hem er wel bijgezet, maar is niet zo belangrijk wie dat zegt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s