een prachtige ontmoeting

twee vrouwen, een rossige en een donkere nemen voorzichtig de twee treden naar beneden het restaurant in, en lopen ingehouden naar het tefeltje dichtbij, waar een mooie jongeman is gaan staan om de aarzelende dames te begroeten.

Hij omhelst de rossige innig en dat eindigt in een kus op haar mond!

Dat is zeer verrassend voor mij als toeschouwer, gezien de aarzelende pasjes van de dames naar de tafel van de jongeman.

Deze twee mensen komen elkaar niet voor de eerste keer tegen, zoveel is duidelijk.

Hij begroet de donkere slechts met een slap handje, de donkere ontfermt zich vervolgens over haar smartphone.

 

Hij houdt het niet droog en dat is heel erg mooi om te zien. De donkere zoekt op haar smartphone wellicht naar haar eigen geliefde en kan hem maar niet vinden, ze zoekt inmiddels ruim twintig minuten, terwijl de rossige en hij geanimeerd bijpraten over de afgelopen jaren van elkaar niet zien.

 

Mijn vraag is, hoe zit dit in elkaar? Van Nankman moet ik dat gewoon gaan vragen, maar ik wil het paar nu niet storen. En ik vermaak me met mijn eigen verklarende verzinsels. Mijn sleutelvraag is, wat doet de donkere in godsnaam bij deze prachtige ontmoeting?

 

Zij begeleidt de rossige, die voor het eerst sinds haar tbs een dagtrip mag maken in haar departement.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

7 reacties op een prachtige ontmoeting

 1. Villasappho zegt:

  Heerlijk dit soort observaties, zou de donkere zich niet buitengesloten voelen?

  • ja Villasappho, ik denk het wel en de vraag is daarom waarom blijft ze erbij zitten. Misschien is het haar werk, en zo kwam ik op haar rol van begeleidster van iemand die een tbs heeft. Misschien is het anders, maar de donkere is niet de moeder van de rossige

 2. Appelvrouw zegt:

  Dat is een heel verhaal waard.

  Ik geloof eerder dat de jongen net is vrijgekomen nadat hij zijn vriendin heeft vermoord om met de rossige samen te zijn. Zij heeft hierdoor en hiervoor wel 2 jaar op hem gewacht. De donkere heeft in die 2 jaar de rossige geamuseerd zodat ze niet vreemd zou gaan met een andere man.
  Wat ze echter niet weet is dat …

  • vertel verder, interessante gedachte! De jongeman zou dus de donkere als chaperonne hebben ingehuurd, de koele begroeting tussen de jongeman en de donkere wijst er dan op dat de rossige niet weet van de opdracht haar te beschermen tegen haar vreemdgaan. Misschien is er geen haar op haar rossige hoofd dat maar denkt aan vreemdgaan…..

 3. Appelvrouw zegt:

  Oh, ik dacht meer dat die dames een verhouding met elkaar hadden intussentijd.
  Maar een jonge vrouw die 2 jaar op haar vriendje wacht die zijn vriendin heeft vermoord… zonder “vreemd te gaan”, dat lijkt mij onwaarschijnlijk. Je gaat toch je mooie potente jaren niet laten verdrogen

  • die erkenning daar had ik een beetje op gehoopt, waarvoor dank. Maar je eerdere cliffhanger: Maar wat ze echter niet weet is dat….. Wie is ´´ze´´, de donkere of de rossige, en wat weet ze echter niet???
   Wellicht weet de rossige niet dat de jongeman vandaag nog de rossige gaat vermoorden…. zoiets? En dat de jongeman voor eeuwig gelukkig wordt met de donkere en omgekeerd. En dat de jongeman daar ook wel weer voor wil gaan zitten. Door stom toeval overleeft de rossige de moordaanslag, en zij is bereid om de donkere de komende tijd te amuseren. Wat is die jongeman toch dom!

 4. Appelvrouw zegt:

  LOL, ja dat zou allemaal maar zo kunnen gaan. Maar misschien zullen we het nooit te weten komen als jij het niet schrijft :-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s