ook wel echte liefde hoor (2)

In het vorige verhaaltje voorspelde ik terecht dat Anita (gvla) zou bijdraaien en toch de relatie weer herstelt met Francesco (gmuhk). Probleem is dat hij is getrouwd, maar daar wil hij van af, maar zijn vrouw is niet gek maar wel hysterisch.

Toch een onverwachte stap in de serie ´´de geheimen van Borgo Larici: Bastiani, een van de grootste schurken in de serie gijzelt Anita en dreigt haar te vermoorden met een pistool, Francesco komt net op tijd binnen en er ontstaat een worsteling tussen Francesco en Bastiani, het pistool valt, Anita pakt het op en schiet Bastiani drie keer in de rug, Bastiani die boven op Francesco ligt. Die wurmt zich onder het lijk vandaan.

 

Het is nu een tegen een, ook Anita heeft Francesco het leven gered.  Maar het gelijkspel duurt niet lang. Voordat Anita bij de politiecommissaris haar heldenrol kan opbiechten, ontneemt Francesco haar het woord en neemt de schuld op zich. De politiecommissaris accepteert het verhaal als een pure zelfverdedigingsaktie, en beiden gaan vrijuit.

 

Buiten het politiebureau probeert Anita weg te lopen, Francesco achterhaalt haar en zegt: ´´op zijn minst kun je dankjewel zeggen.´´ Dat valt verkeerd bij Anita en ze haalt keihard uit: ´´ik wil niet langer in leugens leven en ga je verlaten´´ ´´Voor altijd?´´ vraagt Francesco nog.

 

Zij antwoordt hem niet, dus dat doe ik maar voor mijn lezers: natuurlijk niet…

 

Voor de romantici onder ons: er komt ook echte liefde voor in deze serie, hoor! heb geduld.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s