irritant

ik kijk regelmatig spaanse tv op tve. Ze hebben veel leuke programma´s, ook informatieve programma´s  die uitleg geven over waar ons voedsel vandaan komt en hoe .

Over de olijven, over de kool, over de varkens die alleen eikels eten, over de knoflook etcetera.

Irritant is dat ze voor deze informatieve programa’s steeds zeer fraai uitziende vrouwelijke verslaggevers inzetten die nog geen zevenentwintig jaar zijn. Terwijl de deskundige op het gebied van de olijven, de kool, de varkens die alleen eikels eten meestal mannelijk zijn en tegen de zestig lopen. De vragenstellers stellen zeer enthousiast de domme vragen aan de mannelijke deskundigen namens het nog domme publiek, daardoor lijkt het ook nog dat de vragenstellers domme blondjes zijn.

De mannen moeten vervolgens alle zeilen bijzetten om niet beschuldigd te worden van MeToo-achtig gedrag, door de schalkse opmerkingen van hun geile dame interviewster steevast glad te negeren. Vandaag was de interviewster ook nog echt gemaakt blond. Regelmatig keek ze in de camera met een blik van: ziet u wel hoe ik hem bij zijn slurf heb? (ze heeft nog wel respekt voor de kijker, anders gezegd, ze probeert de kijker tot medeplichtige te maken)

De deskundige op het gebied van de knoflook probeerde nog wat toen ze plotseling er van door ging: ´´we zijn hier net knoflook aan het planten en nu heb je er al genoeg van. ´´

Het was mooi van de redaktie dat ze die tekst nog uitzondt.

De man van hoe je broccoli erg lekker klaarmaakt, gaf geen krimp. Het afscheid van hem en de nepblonde verslaggeefster werd niet uitgezonden. Erg irritant.

ps: soms is de deskundige een vrouw van tachtig jaar, daar weet de interviewster ook raad mee, daarover een volgende keer.

Dit bericht werd geplaatst in straatbeeld. Bookmark de permalink .

3 reacties op irritant

  1. Spaanse tv kijk ik niet, maar in je verhaal kan ik me vinden.

  2. Nu is het zo dat ik pas commentaar gaf op het blog van Anna Vellinga met de titel ”iets met pedofielen” Daarbij lijkt het dat ze de pedofilie weer het onschuldige imago wil geven van veertig jaar geleden. Veel lezers van haar verhaal vinden haar verhaal rete-spannend.

    Het kan echter ook nog steeds zo zijn dat ze die lezers in haar volgende aflevering vier van haar serie ‘iets over pedofielen’ drastisch tot de orde gaat roepen in de trant van:

    ´´hoe is het in godsnaam mogelijk dat jullie, de lezers ,die mij bewonderen, dit verhaal rete-spannend vinden?´´
    En dit terwijl ik slachtoffer ben van een pedoseksueel!!!!

    Het kan ook zo zijn dat ze helemaal geen slachtoffer is van wie dan ook, en alleen een rete-spannend verhaal wil opschrijven, ten koste van de vele slachtoffers van pedoseksuelen. Onder het mom van: la feminidad es poder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s