de naieviteit van GroenLinks

Ilhan Tekir, gemeenteraadslid in Gorichem is door de partij-leiding van GroenLinks in Nederland buitenspel gezet wegens zijn steun aan de regeringsleider Erdogan in Turkije. De opstelling van Ilhan Tekir lijkt op vijfde-colonne aktiviteiten, sterker nog: dat zijn vijfde-colonne aktiviteiten. Maar het duurt meestal even voordat dat doordringt bij de sociaal-democraten en bij de leden van GroenLinks.

De PvdA heeft jarenlang de Turken en Marokkanen gebruikt als stemvee, in de wetenschap al dat de uitslag van het songfestival door corruptie werd vernaggeld door de Turken. Het bestuur van een deelgemeente in Rotterdam-Zuid moest integraal het veld ruimen. De droom viel pas echt in duigen op het moment dat Tweede-Kamerleden van de Partij van de Arbeid als DENK  mogen doorgaan. De PvdA moet zich schamen.

Ook GroenLinks had haar eigen excuus-neger, en nu moeten ze handelend optreden jegens Ilhan Tekir. Laat, doch beter laat dan nooit. Maar ja, zelfs Femke Halsema was erg laat om haar cultuurrelativime te laten varen.

Ik mag toch van de leden van GroenLinks verwachten dat ze zelf nadenken? Kan dat misschien nu beginnen?

Dit bericht werd geplaatst in straatbeeld. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s