uitstel

en dat weten ze bij de PVV ook, bovendien zou je als partij niet moeten willen dat Martin Bosma nu onpartijdig in de Tweede Kamer zit als voorzitter. Straks als er meer PVV kamerleden zijn kunnen ze hem beter missen, dus het is simpel een kwestie van tijd dat Martin Bosma voorzitter wordt van de Tweede Kamer.

Wordt  Khadija Arib, ik moest haar naam even opzoeken, daarvan het slachtoffer? Als zij het slachtoffer wordt, dan wordt zij slachtoffer van het niet oppikken van het verhaal van PvdA-er Paul Scheffer in het jaar 2000 of 2001, ergens in die jaren. Paul Scheffer, een nette meneer, die net als de nette mevrouw Alice Schwarzer niets van doen heeft met lichtbruine neo-fascisten.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

2 reacties op uitstel

  1. pvanlenth zegt:

    ==bovendien zou je als partij niet moeten willen dat Martin Bosma nu onpartijdig in de Tweede Kamer zit als voorzitter. ==

    Enerzijds mee eens. Toch denk ik dat een voorzitter een flinke rol kan spelen. Arib gaat nu op ‘nepparlement’ reageren (maar niet verbieden). Dat lijkt me alleen maar een uitdaging voor Wilders. Die heeft haar op de stang wanneer het hem maar goed uitkomt. Dat gaat ze bovendien verliezen. Hij zal misschien op het moment zelf ‘inbinden’, maar zal vervolgens na afloop erop reageren zo het hem goed uitkomt. En dan mogen wij, het volk, ons weer verkneukelen op wéér een discussie over de grenzen van het betamelijke.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s