een ander land (2)

we hadden een huurauto gereserveerd voor een aanzienlijke prijs, drie weken geleden al overgemaakt, in de hoofdstad ophalen vanaf 9.00 in de ochtend.

We waren er om 9.20, een dame met een opschrijfblok vroeg ons na wie we waren aangekomen, want we waren niet de enigen die een huurauto hadden gereserveerd en betaald, nog ongeveer tien klanten meer had het bedrijf REX deze dag.

We kregen nummer 11 in de volgorde van afhandeling, niet veel later daalden we nog een plekje naar nummer twaalf want een echtpaar met kleine kinderen was even weg naar hun logeeradres om hun kinderen gerust te stellen dat eea nog wel een paar uur zou kunnen duren.

Dit lijkt niet op dienstverlening zei ik tegen mijn reisgenoot S. Dat woord kent hij waarschijnlijk niet eens antwoordde S., hij verdeelt de middelen die ter beschikking staan onder de aanwezigen.

De man die de middelen moest verdelen onder de aanwezigen deed dat met verve, menig klant, ik bedoel menig aanwezige, nam met een tevreden gevoel afscheid van hem in zijn kantoortje van Rex.

Tegen half twaalf  reden we weg met onze gehuurde MG.

Dit bericht werd geplaatst in straatbeeld. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s