het succes heeft vele vaders

maar in een calvinistische cultuur is het lijden ook erg erotisch en dan kan het zomaar gebeuren dat jan en alleman zich verdringen als medelijders op het moment dat twaalf opiniemakers kaltgestellt worden op woensdag 7 januari in Parijs.

Er zijn foto’s beschikbaar, die van de president van Mali met zwarte hoed, Ibrahim Boubacar Keita: wist u niet dat u bidden moet zonder hoofddeksel? Verder in de achterhoede een generaals-pet mild van kleur, meer rechts een gifgroene, die heeft het ook niet begrepen.

Weinig niet-blanken en niet-mannen overigens, de helft van de niet-blanken met een hoofddeksel en de andere helft blootshoofds, dit alles op de foto nos.nl met de tekst: wie heeft er boter op zijn hoofd wat betreft de vrijheid van meningsuiting?

Daarom hebben Merkel en Hollande geen hoofddeksel dus. Soms zie je dus bij de niet-blanken wel een hoed of generaals-pet, maar wat zegt dat?

De redaktie van nos.nl weet niks te melden over president van Mali met zijn zwarte hoed, dus die moet ik toch ernstig een media-training aanraden, of een eerlijke biecht.

En misschien hebben die generaals-petten dus ook wel een schoon blazoen!

Er zijn ook heel kleine scharrelaars die proberen garen te spinnen door mee te lijden met Chardie Hebdo, hen zij het vergeven mits tot nadenken bereid

Dit bericht werd geplaatst in straatbeeld. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s