wraak

het was het oude liedje, ondanks haar docterstitel trouwde ze toch met haar pitbull om er zeker van te zijn dat hij haar zou gaan beschermen tegen de overige pitbulls.

Een logische strategie met maar één belangrijke voorwaarde: je moet je eigen pitbull wel in je macht hebben opdat ie zich niet tegen jou keert.

Het ging een lange tijd goed, totdat op zekere dag haar pitbull er voor koos een veel jongere vrouw te beschermen tegen andere pitbulls.

Zij flipte totaal, bezwoer wraak te nemen.

Zij maakte verre reizen om tot rust te komen, avontuurlijke vulkaanbeklimmingen onder de begeleiding van een gids, dat verzette haar zinnen en niet alleen de hare, ook die van haar gids.

De energie om de vulkaan te bedwingen werd groter en groter door deze affaire, ook omdat één en ander stout was, de gids is gelukkig getrouwd zoals dat heet.

Hij probeerde de houding van het is erg leuk deze affaire maar het heeft niets te betekenen. Daarmee had hij buiten de waard gerekend.

Zij stelde voor dat hij en zij daarnaast ook een stukje grond zou gaan kopen opdat de romance kon gaan groeien en bloeien door enkel een sprongetje over limonaria-heg van vijftig centimeter hoog.

Hij maakte bezwaren, vond haar voorstel lastig voor zijn echtgenote om haar zo dichtbij naast zich te hebben.

Zij begreep zijn bezwaren maar dat zou uiteindelijk best kunnen meevallen als zij één en ander met zijn echtgenote zou bespreken…..

Dit bericht werd geplaatst in straatbeeld. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s