misverstand

veel mensen denken dat een fietsvakantie afzien is, iets voor pure calvinisten die de route kiezen via het hooggelegen Comares met een redelijke kans dat ze moeten afstappen omdat de weg te steil is met al die bagage achterop. Maar het wandelend omhoog buffelen zal niet meer zijn dan drie en een halve kilometer, volgens de kaart.

Bij de oprit richting Comares geeft het bord echter aan dat het zeven kilometers is met op de top een goed restaurant. Het verlangen naar het lijden neemt grote vormen aan!

Het is gewoon een misverstand, je kan ook simpel afzakken en de N-340a nemen en anderhalf uur later bij de gebroeders Muñoz al voor het middaguur als eerste op het terras zitten en een rosado bestellen met witte wijn. Je blijft nog een uurtje zitten kijken naar de joggers langs het strand, ook omdat het briesje en de vriendelijke zon je fietskleding snel droogt, hetgeen volstrekt overbodig is.

En hoe weet je dan dat je in Pedregalejo een visje moet eten?

Ja, daar moet je wél iets voor doen, je moet achter je pc gaan zitten en op wordpress.com de Málaga-deskundige zoeken

Dit bericht werd geplaatst in straatbeeld. Bookmark de permalink .

2 reacties op misverstand

  1. Stefania zegt:

    :) Ben je er al? Dacht dat je pas woensdagavond deze kant op zou komen…

    Als je trouwens echt wilt afzien. Vanaf Malaga naar Alhama de Granada fietsen in een dag. Heb ik uit betrouwbare bron (huisgenoten) hoor, niet uit eigen ervaring.

  2. ik was even op doorreis, kom donderdagmorgen opnieuw jullie kant op, net de fiets ingeleverd in Ronda. Het tochtje Malaga naar Alama de Granada doe ik wellicht een volgende keer of niet als er een alternatief is in de vorm van een lekker visje…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s