een soort van glazen plafond

er zijn vrouwen in mijn leven die ik beroepshalve leerde kennen, dus als advocaat, tandarts en bankemployee. Als topvoorbeeld van de de laatstgenoemde categorie is daar Brenda. De eerste en enige van de eerder tegengekomen bankdirecteuren (v) die de wet kent en mij daarvan op de hoogte brengt. Ik werd bijna terplekke verliefd op haar ware het niet dat…. Zij werkt allang niet meer bij die bank, maar we groeten elkaar nog steeds heel hartelijk.

Sarah was met Ivania één van mijn eerste advocaten. Ivania ben ik uit het oog verloren en dat is jammer. Sarah schreef op wat ik wilde en cashste naar rato haar titel. Later bleek dat wat ik wilde niet het meest handige was, en zij had met haar eventuele kennis van de wetgeving mij wellicht kunnen waarschuwen.

Ik zie haar nog regelmatig, ik vind haar leuk om te zien, het lijkt zelfs wederkerig,  maar onze zakelijke geschiedenis staat iets moois in de weg.

Bij mijn favourite bank, waar Brenda ooit werkte en daarom mijn favourite bank, leerde ik vandaag Regina kennen, ze stuurde me -met disculpas- naar huis omdat een uur later alles in orde zou zijn, dus kwam ik een uur later terug en helaas: het was niet allemaal in orde; Regina, leuke vrouw om te zien

Dit bericht werd geplaatst in straatbeeld, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op een soort van glazen plafond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s