twee keer vier wijd

twee honken bezet, de werper krijgt bezoek van zijn coach, dat ziet er dreigend uit want ook de achtervanger en de veldspelers moeten deelnemen aan dit taktisch overleg. Voor het oog van het hele stadion verdedigt de werper zich.

Gelukkig voor hem is de sfeer in het stadion erg relaxed, er gebeurt van alles maar dat heeft nauwelijks iets met de wedstrijd te maken. Slechts een deel van de toeschouwers bekijkt de wedstrijd, het andere deel bestelt een drankje, een gebakken banaan bij de vaak langskomende verkopers van van alles en nog wat. De baby voor mij, ik schat drie weken met een mooi oorbelletje in, en haar moeder , ik schat dertien, hebben geen oog voor de wedstrijd en dat geldt ook voor de drie broertjes van de moeder van de baby, haar zusje, haar moeder en vader. Ze zijn er,  het is mooi weer en misschien is de baby pas onlangs, aan het begin van deze wedstrijd geconcipieerd, toen de ploegen bezig waren met de warming-up. Zo los staat hun doen en laten met de gebeurtenissen op het veld.

De werper mag blijven staan, hij gooit, de slagman van de tegenpartij slaat de bal het stadion uit: drie tegen nul. De werper krijgt opnieuw bezoek van zijn coach/achtervanger, tijdens de conferentie stellen zijn eigen ploeggenoten zich al op in een rij om zo meteen met een high-five dank te zeggen voor de inzet van hun werper die de heuvel moet verlaten

Dit bericht werd geplaatst in straatbeeld. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s